Over ons

In 2020 was er een groep hairstylisten die gefrustreerd waren over de beperkingen van de haartools die op de markt verkrijgbaar waren. Ze vonden dat veel van de hulpmiddelen die ze gebruikten niet voldeden aan hun professionele behoeften en vaak schade toebrachten aan het haar van hun klanten.

Vastbesloten om een betere oplossing te vinden, besloten ze hun eigen lijn haartools te creëren. Ze maakten gebruik van hun jarenlange ervaring in de branche en hun kennis van de nieuwste haartechnologieën om hulpmiddelen te creëren die niet alleen effectief, maar ook veilig en zacht voor het haar waren.

Hun merk kreeg al snel een reputatie onder professionele stylisten voor zijn hoogwaardige haartools, waaronder de Blowout Brush en de Pro Waver. De hulpmiddelen werden ontworpen om stylisten te helpen de perfecte look voor hun klanten te bereiken, of het nu ging om een gladde Blowout, springerige krullen of iets daartussenin.

Maar het merk hield niet op bij het maken van geweldige haartools. Ze ontwikkelde ook een eigen Thermo Protective Spray om iedereen te helpen de mooiste resultaten te behalen, zonder het haar te beschadigen!

Naarmate het merk groeide, breidde het zijn bereik uit tot meer dan alleen professionele stylisten. Nu kan iedereen de hoogwaardige haartools gebruiken om thuis salonkwaliteit te bereiken. Met een streven naar kwaliteit en innovatie blijft het merk de grenzen verleggen van wat mogelijk is in de wereld van haarstyling.