Retourneren
Het kan voorkomen dat je niet tevreden bent met je aankoop. Wanneer dit het geval is, kun je je aankoop binnen 30 dagen, ingaande de dag na ontvangst van je aankoop retourneren. 
De kosten voor het retourneren zijn voor de klant zelf.
Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

Retourvoorwaarden:
- Het product mag geen gebruikssporen bevatten.
- Het product mag niet beschadigd zijn.
- Het product dient in originele verpakking, binnen 30 dagen worden teruggestuurd.
- Het product dient compleet te worden geretourneerd.

Hoe kan ik mijn product retourneren?
- Check de retourvoorwaarden hierboven:
- Download het retourformulier hier.
- Vul het retourformulier volledig in.
- Verstuur het product naar onderstaand adres.
- Let op: De verzendkosten zijn voor eigen rekening.

Let op: Als het retourtje niet voldoet aan bovenstaande voorwaarden, kunnen wij het aankoopbedrag niet terugstorten.

Bestelling niet ontvangen?
Deze vraag krijgen wij vaak. Wij checken dan altijd direct het tracking nummer. 9 van de 10 keer zien wij dat er niemand thuis was toen het werd bezorgd. Het pakket wordt dan bij het dichtstbijzijnde postkantoor afgeleverd of bij één van de buren. Als je het pakket niet binnen een aantal dagen ophaalt bij het postkantoor, wordt het pakket teruggestuurd naar ons kantoor. 

Beschadigd, defect, of foutief artikel ontvangen?
Heb je een beschadigd, defect of foutief artikel ontvangen? Stuur alsjeblieft een e-mail met je naam, adres, telefoon- en ordernummer, en een toelichting op het door jou geconstateerde gebrek en zo mogelijk een foto naar onze klantenservice: customerservice@hicurlies.com. Wij proberen de kwestie dan namelijk, indien mogelijk, voor je op te lossen zonder dat je het product hoeft te retourneren.

Klachten?
Het is natuurlijk vervelend als je een klacht hebt over de dienstverlening zoals je die ervaren hebt. Toch vragen wij je vriendelijk om je klacht aan onze klantenservice door te geven. Dit kan per e-mail. Onze medewerkers zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Onze gegevens: customerservice@hicurlies.com

 

 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via customerservice@hicurlies.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Vragen?
Heb je nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen:
E-mail: customerservice@hicurlies.com